Käyttö- ja Sopimusehdot

Yrityksellämme on omat käyttö- ja sopimusehdot, joita noudatamme ja sovellamme 3D-palveluihimme. Lisäksi EduMo Oy:n kautta tilattavilla tuotteilla on omat käyttöehtonsa ja toimitusehtonsa.


Toiminta-alue

Palvelemme asiakkaita Suomessa ja ulkomailla pääsääntöisesti etänä omalta toimistoltamme käsin. Asiakaskäynneistä sovitaan aina erikseen ja niistä veloitetaan sekä matkakustannukset (matkatunnit ym. mahdolliset kustannukset) että kilometrikorvaukset voimassa olevan hinnastomme ja verottajan ohjeistuksen mukaan.

Työskentely asiakkaan tiloissa on mahdollista vain Tampereen, Kangasalan ja Lempäälän lähialueilla ja siitä sovitaan aina erikseen.


Toimintaperiaatteemme

Kaiken toimintamme lähtökohtana on toimia asiakaslähtöisesti, tehokkaasti ja tuloksellisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kuuntelemme tarkoin asiakkaitamme ja olemme aidosti kiinnostuneita heidän pulmistaan. Etsimme pulmaan kuin pulmaan asiakkaan tarpeet ja vaatimukset huomioiden parhaimman mahdollisen ratkaisun yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Pyrimme olemaan asiakkaidemme tavoitettavissa. Yrityksemme organisaatiorakenne on erittäin matala, joten päätöksentekijät ovat myös aina lähellä asiakasta. Palvelemme asiakkaitamme kuten haluaisimme itseämme palveltavan, tuottaen asiakkaillemme poikkeuksellista hyötyä ammattitaitoisesti, laadukkaasti ja vastuullisesti. Asiakkaamme saavat meiltä aina kaiken tukemme.

Yrityksemme sisäisenä pääperiaatteina ja arvoina, joista emme koskaan tingi ovat; rehellisyys, kunnioitus, arvostus ja inhimillisyys.

Olemme vahvasti sitoutuneita yrityksen menestymiseen. Välitämme toisistamme ja haluamme yhdessä tehdä parhaamme toistemme sekä yrityksemme että asiakkaidemme hyväksi. Arvostamme ja nautimme työstämme. Tunnemme ylpeyttä työmme tuloksista ja asiakkaidemme menestyksestä. Emme pelkää muutosta vaan kohtaamme sen rohkeasti – muutos on meille mahdollisuus tehdä asioita paremmin.

Näistä periaatteista kumpuaa yrityksemme korkea työmoraali ja monipuolisuutemme. Haluamme olla oman alamme paras ja halutuin yhteistyökumppani. Kehitämme jatkuvasti omaa toimintaamme ja kasvamme yrityksemme mukana, jotta asiakkaamme menestyisivät – jolloin myös me menestymme.

Meille ei ole tärkeää yksinomaan se mitä teemme vaan vielä tärkeämpää on se miten ja kuinka teemme asioita.

Olemme tunnistaneet vuosien saatossa, mistä tekijöistä hyvä tiimi ja hyvä työympäristö rakentuvat. Kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että tiimissämme toimitaan tasapuolisesti, reilusti ja pitkäjänteisesti tiimiläisten erilaisuus hyväksyen ja sallien.

Varmistamme toimintamme tehokkuuden ja kannattavuuden keskittymällä sekä vahvistamalla niitä toiminta-alueita, jotka osaamme ja hallitsemme parhaiten. Näin toimien pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kilpailukykyisiä ratkaisuja, jotka nostavat heidän menekkiään ja helpottavat asiakkaiden tuotanto-, markkinointi- ja myyntiponnisteluja.

Yrityksemme kuuluu Tilaajavastuu.fi -rekisteriin