Yleistä EduMo® kautta tilattavista tuotteista

Tuotteita myy EduMo Oy Kangasala, Suomi Y-tunnus 0974282-8

Toimitamme tuotteita koko Suomen alueelle, sekä EU-alueen maihin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

 

Toimitus- ja postimaksut

Sähköisillä ladattavilla tuotteilla ei ole toimitus- eikä postimaksuja.
Kaikkiin fyysisiin tilauksiin (mm. 3D-tulosteet) lisätään postitus- ja pakkauskulut. Jos asiakas noutaa tuotteen, postitus- ja pakkauskuluja ei synny.
Postitus- ja pakkauskulut määräytyvät paketin painon, koon ja postitustavan perusteella.

 

Maksutavat

Sähköiset tuotteet: Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä saatavalla laskulla suoraan yrityksen tilille.
Postitettavat fyysiset tuotteet: Tilaukset maksetaan tuotteen mukana tulevalla laskulla yrityksen tilille.

 

Kuitti / takuutodistus

Saat toimituksen mukana lähetteen, joka toimii kuittina ostoksestasi sekä mahdollisena takuutodistuksena. Alvillinen kuitti tulee tilaajalle sähköpostiin, kun tilaus on vastaanotettu.

Kun tilaaja on maksanut tilauksensa ja suoritus näkyy yrityksen tilillä latauslinkki aktivoidaan, asiakas saa tiedon latauslinkin aktivoitumisesta sähköpostitse tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Sähköisillä ladattavilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Alennustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen tilaamisesta. Mikäli asiakas on ehtinyt ladata tuotteen sitä ei voi palauttaa.

Mikäli asiakas ei maksa tilaustaan 14 vuorokauden kuluessa tuotteen tilaamisesta, katsomme tilauksen rauenneeksi.

 

Sähköiset ladattavat tuotteet

Ostaja käyttää kauttamme hankittua 3D-dataa omalla vastuullaan haluamaansa henkilökohtaiseen ei-kaupalliseen käyttötarkoitukseen ja on vastuussa oman 3D-tulostimensa säädöistä. EduMo Oy:n tuottaman 3D-datan käyttö kaupallisiin tarkoituksiin tai sen jälleenmyynti ilman EduMo Oy:n erillistä kirjallista lupaa on ehdottomasti kielletty.

Mikäli olet kiinnostunut 3D-datamme jälleenmyynnistä tai yhteistyösopimuksesta kanssamme, ota yhteyttä: info (at) edumo.fi

Jollei muuta mainittu, kaikki myynnissä olevat sähköiset 3D-mallit ovat STL-formaatissa ja toimitetaan asiakkaille ZIP-paketteina.

 

Force Majeure

EduMo Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä tai välittömistä haitoista. EduMo Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 8.4.2016 alkaen toistaiseksi.

(Huom: Toimitusehtoja päivitetty viimeksi 18.8.2018)