Miten voit hyödyntää palveluitamme?

-Onko sinulla idea, jonka haluat tuottaa 3D-malliksi?

Meillä on kokemusta 3D-mallintamisesta vuodesta 1987 lähtien. Hallitsemme solidi, ohutlevy ja pintamallinnuksen. Mallinnamme lähes tulkoon mitä vain ja pyrimme aina ottamaan mallinnuksissamme huomioon myös tuotteeseen valitun materiaalin sekä valmistustavan.

-Onko sinulla 3D-malli jo olemassa, mutta ei piirustuksia ja tarvitsisit tuotantopiirustukset nopeasti?

Laadimme valmiin 3D-mallin pohjalta tarvittaessa kokoonpanot ja alikokoonpanot sekä erottelemme osat ja laadimme näistä tuotantopiirustukset – tai pelkät piirustukset mikäli kokoonpano tai osa on muutoin jo valmiina. Haluttaessa saat piirustukset myös omalle arkkipohjallesi oman firmasi logolla.

-Tarvitsetko ideastasi/tuotteestasi 3D-myyntimateriaalia, jolla esittelet tuotteesi loppuasiakkaallesi ja rahoittajille?

3D-myyntimateriaalin ei tarvitse vielä olla loppuun asti hiottu vaan usein toiminnallinen malli tai näköismalli riittävät vakuuttamaan loppuasiakkaan. Laadimme sinulle ideasi pohjalta tarvittaessa renderöidyn mallin ja avustamme myyntiesitteiden teossa, jotta voit helposti esitellä tuoteideasi loppuasiakkaallesi.

-Haluatko tehostaa myyntiäsi?

Mikäli tuote on jo valmiina, mutta haluat tehostaa myyntiäsi pystymme myös rakentamaan juuri sinun tuotteellesi räätälöidyn ratkaisun, jolla tuotat mm. asiakkailta saamiisi tarjouspyyntöihin materiaalia helposti ja nopeasti.

-Haluatko saada ulkopuolisen näkökulman siitä, miten voisit parantaa nykyistä toimintaasi?

Meillä on kokemusta ja näkemystä monipuolisesti usealta eri alalta. Hyvin usein ulkopuolisina meidän on helpompi nähdä pullonkaulat ja ns. sokeat pisteet asiakkaan toiminnassa. Haluamme aidosti auttaa asiakkaitamme tekemään parempaa liiketoimintaa ja tulosta.