Haluatko piparkakkumuotin omalla kuviollasi tai logollasi – nyt niitä saa!

posted in: 3D-tulostus, Ajankohtaista | 0

Toimita meille sähköpostitse luonnos muotistasi (DXF, OBJ tai STL-formaatissa) osoitteeseen: info(at)edumo.fi sekä minkäkokoinen lopullisen muottisi tulisi olla ja kuinka monta kappaletta tarvitsisit. Viestiin otsikoksi: Piparkakkumuotti. Teemme sinulle tarjouksen!3d-tulostettu-dinomuotti_3

Oheisen hinnat ovat suuntaa-antavia, lopullinen muottihinta riippuu aina muotin monimutkaisuudesta (materiaalimäärä) ja tilattavasta määrästä.

Muottien hinnat määräytyvät koon mukaan seuraavasti:

  • Oma kuvio = 5 €/kpl (alle 10 cm x 10 cm)
  • Oma kuvio = 10 €/kpl (yli 10 cm x 10 cm, alle 15 cm x 15 cm)

Kooltaa 15 cm tai tätä isommat kuviot vaativat sisäänsä tukirakenteen:

  • Oma kuvio tukirakenteinen = 15 €/ kpl  (15 cm x 15 cm)
  • Oma kuvio tukirakenteinen = 20 €/ kpl  (20 cm x 20 cm)
  • Oma kuvio tukirakenteinen = 24 €/ kpl  (24 cm x 24 cm)

Huom: Isoin valmistettavissa oleva muotti kooltaan 24 cm x 24 xm.

Tässä näkyvät hinnat alv 0 %. Hintoihin lisätään alv 24 %. (Huom: Pakkaus- ja postituskulut lisätään hintaan erikseen)

Muotin valmistusmateriaalina käytämme elintarvikekäyttöön soveltuvaa FormFuturan HDGlass-filamenttia (valkoinen). Kaikki 3D-muotit ovat käsinpestäviä.
Toimitusaika: Riippuu tilausmäärästä ja muotin monimutkaisuudesta (keskimäärin 3 – 12 arkipäivää).

Muottikustannuksen lisäksi muotti täytyy 3D-mallintaa ja monimutkaisissa muoteissa myös niiden toiminnallisuus testata, mikäli asiakkaalla ei ole valmiiksi olemassa omaa tulostuskelpoista tiedostoa DXF, OBJ, STL tms. formaatissa (tällöinkin tulostuskelpoisuus joudutaan aina erikseen tarkastamaan ja valmiiseen tiedostoon voidaan joutua tekemään säätöä).

3D-mallinnuksesta ja muotin käsittelystä tulostuskuntoon laskutamme asiakkaitamme perushinnastomme mukaisesti 55 €/h (alv 0 %). Käytetty aika riippuu siitä, kuinka yksityiskohtainen muotti halutaan saada aikaiseksi. Yleensä käsittelyaika on yksinkertaisille muoteille ollut noin 1 h. Nämä mallinnus- ja käsittelykulut tulevat muottityölle vain kerran, mikäli asiakas tilaa samoja muotteja myöhemmin uudelleen, hän pystyy hankkimaan niitä jatkossa pelkällä muottihinnalla.

Kauttamme on saatavissa myös ruostumattomasta teräksestä valmistettavia piparkakkumuotteja, jotka valmistutamme yhteistyökumppanillamme. Minimierä teräsmuoteilla on 50 kpl. Pyydä tarjous!

Pidätämme oikeuden hintojen muutokseen tarvittaessa. 

Blogi-juttua päivitetty viimeksi 10.12.2018 mm. lisätietojen, formaattien, hintojen ja 3D-mallinnus- ja käsittelykulujen osalta.