Tarjoamme teollisuuteen mm. seuraaville aloille palveluita:

Ajoneuvo

Metalli

Muovi

Ajoneuvosuunnittelupalvelumme ovat ensisijaisesti suunnattu ajoneuvovalmistajille ja -varustelijoille. Meiltä saat ideointi, konseptointi, mekaniikkasuunnittelu, muotoilu ja mallinnustyötä erilaisten ajoneuvojen kori- ja runkorakenteisiin, sisäkalusteisiin, valoihin yms.

Meillä on laaja ja pitkäaikainen kokemus mm. kuorma-autoista, metsätyökoneista, traktoreista sekä hälytysajoneuvoista sekä näihin tehtävästä 3D-suunnittelusta.

Metallisuunnittelupalvelumme ovat ensisijaisesti suunnattu konepajoille ja metallituotevalmistajille. Kun tarvitset puristimia, hitsausrobottien apuvälineitä, tuotantolinjastoja, räätälöityjä hylly-/varastointiratkaisuja yms., tai tarvitset apua tuotettavien kappaleiden 3D-mallintamiseen, haluat teettää tuotantopiirustuksia tai hyödyntää projekteissasi 3D-tulostusta – voimme auttaa Sinua!

Hallitsemme hyvin mm. perinteisen teräsrakenne- ja ohutlevysuunnittelun, mutta myös 3D-tulostettavien mallien suunnittelun. Meillä on kokemusta mm. jigi- ja koneenrakennuksesta, kone-elimien sovittamisesta suunniteltaviin kohteisiin sekä täysin uusien konstruktioiden suunnittelusta. Olemme myös erittäin näppäriä ja tehokkaita perusmallintamisessa ja tuotantodokumentaation laatimisessa.

Muovisuunnittelupalvelulle ovat esisijaisesti tarkoitettu muovituotevalmistajille, jotka valmistavat tuotteita alipainemuovaustekniikalla. Kun tarvitset muotteja, perusmalleja tuotteista tai haluat sovittaa rakenteita toisiinsa yms. – olemme apunasi.

Hallitsemme muovituotesuunnittelun sekä muottisuunnittelun ja meillä on laajasti kokemusta erilaisten muovituotteiden suunnittelusta.

Hyvinvointi

Elintarvike

Teknologiaa voidaan hyödyntää parantamaan ihmisten hyvinvointia. Teemme 3D-mallinnusta ja suunnittelua myös hyvinvointiteknologiaan sekä lääketieteellisiin projekteihin liittyen.

Kun tarvitset apuvälineitä tai anatomisia 3d-malleja, kannattaa ottaa yhteyttä meihin.

Elintarvikesuunnittelupalvelumme ovat ensisijaisesti tarkoitettu elintarviketuotantovälineitä valmistaville toimijoille.

Kun tarvitset apuvälineitä tai tuotantovälineitä leivontaan, ruuantuotantoon tai ruuanlaittoon, voimme auttaa sinua!

 

 

Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme info(at)edumo.fi niin selvitetään, kuinka voimme auttaa juuri Sinua projektissasi!