Tamlans Oy Ab esitteli 9.3.2012 Jämi-Areenalla uuden ambulanssimallinsa Amarok Negean (kuvassa vasemmalla puolella). Vasemmalla uusi Amarok Negea. Oikealla puolella nähtävissä vanhanmallinen ambulanssi.

Olemme olleet Amarok Negean suunnitteluprojektissa tiiviisti mukana syksystä 2011 lähtien. Tamlansille projekti on ollut poikkeuksellinen myös siksi, että Amarok Negea on heidän ensimmäinen ambulanssimallinsa, joka on suunniteltu täysin 3D-ympäristössä alusta lähtien. 3D-suunnitteluympäristö on mahdollistanut täysin uudenlaisten rakenneratkaisujen hyödyntämisen suunnittelussa ja mahdollistanut nopean projektin läpiviemisen. 3D-mallintamisella on pystytty nopeuttamaan myös ambulanssin kokoamisvaihetta, kun osat on sovitettu ja niiden sopiminen toisiinsa varmistettu jo suunnitteluvaiheessa.

Yrityksemme on 3D-mallintanut ambulanssin korin ulko- ja sisäosat sekä vilkut ja lamput muottityökalujen valmistusta varten. Näiden lisäksi olemme mallintaneet myös kaikki teräsrakenteiset kiinnitysosat sekä tuottaneet kaikista mallintamistamme osista myös tuotantodokumentit valmistusta varten.